Supjaustome krabų lazdeles per pusę arba į keturias dalis, į keptuve įpilame aliejaus ir į įkaitintą keptuvę dedame krabų lazdeles (galima apšlakstyti citrinos sultimis) - tik ne per daug, nes paskui neapskrus. Kepame kol gražiai apskrunda ir būna traškios. Išimame iš keptuvės ir pabarstome druska bei pipirais. Skaunaus! Labai tinka prie alaus ar šiaip pakramsnoti :)
Autorius: Lince
INGREDIENTAI:
šiek tiek citrinų
šiek tiek juodųjų pipirų
šiek tiek druskos
šiek tiek aliejaus (kepimui)
1 vienetas krabų lazdelių (pakelis)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Supjaustome krabų lazdeles per pusę arba į keturias dalis, į keptuve įpilame aliejaus ir į įkaitintą keptuvę dedame krabų lazdeles (galima apšlakstyti citrinos sultimis) - tik ne per daug, nes paskui neapskrus. Kepame kol gražiai apskrunda ir būna traškios. Išimame iš keptuvės ir pabarstome druska bei pipirais. Skaunaus! Labai tinka prie alaus ar šiaip pakramsnoti :)