INGREDIENTAI:
- šiek tiek kvietinių miltų
- 1 stiklinė alaus
- šiek tiek druskos
- šiek tiek aliejaus (kepimui)
- šiek tiek krabų lazdelių
- šiek tiek prieskonių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kvietinių miltų dėkite tiek, kad gautųsi grietinės tirštumo tešla.
Iš alaus, druskos, prieskonių ir miltų užmaišome grietinės tirštumo tešlą. Į tešlą sudedame krabų lazdeles. Kepame įkaitintuose riebaluose.
Autorius: Rita
INGREDIENTAI:
- šiek tiek kvietinių miltų
- 1 stiklinė alaus
- šiek tiek druskos
- šiek tiek aliejaus (kepimui)
- šiek tiek krabų lazdelių
- šiek tiek prieskonių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kvietinių miltų dėkite tiek, kad gautųsi grietinės tirštumo tešla.
Iš alaus, druskos, prieskonių ir miltų užmaišome grietinės tirštumo tešlą. Į tešlą sudedame krabų lazdeles. Kepame įkaitintuose riebaluose.
Autorius: Rita
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą SIŲSTI