• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 600 gramų bulvių
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • šiek tiek laurų lapų (lapai)
  • 200 gramų morkų
  • 1 sauja petražolių
  • 200 gramų svogūnų
  • 500 gramų jautienos
  • 200 gramų dešros (Biovela)
  • šiek tiek druskos

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

INGREDIENTAI:

  • 600 gramų bulvių
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • šiek tiek laurų lapų (lapai)
  • 200 gramų morkų
  • 1 sauja petražolių
  • 200 gramų svogūnų
  • 500 gramų jautienos
  • 200 gramų dešros (Biovela)
  • šiek tiek druskos

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

REKLAMA

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Į 2 l verdančio vandens įdėkite jautienos gabalą ir virkite apie 1-1,5h.
    Po to mėsą išimkite ir supjaustykite kubeliais.
    Sukapokite svogūną, morką sutarkuokite.
    Pakepinkite šiek tiek svogūną, po to sudėkite morkas ir kepinkite dar 4-5 min.
    Bulves supjaustykite kubeliais ir sudėkite į sultinį. Į sultinį, kur virė jautiena, sudėkite supjaustytus jautienos gabaliukus, smulkintą dešrą, kepintas morkas ir svogūnus. Pagardinkite prieskoniais. Virkite apie 10-15 min.
    Patiekite apibarstę smulkintomis petražolėmis.

Autorius: Jurgita

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų