• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 100 gramų kopūstų (pjaustyti šiaudeliais)
  • šiek tiek petražolių (šviežios, kapotos)
  • 100 gramų porų (pjaustyti šiaudeliais)
  • 70 gramų salierų (pjaustyti šiaudeliais)
  • 4 valgomieji šaukštai parmezano sūrio (tarkuotas)
  • šiek tiek druskos
  • 1 litras sultinio (daržovių)
  • 160 gramų šparagų
  • 100 gramų brokolių
  • 1 arbatinis šaukštelis čiobrelių
  • šiek tiek juodųjų pipirų (žirneliais)

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

INGREDIENTAI:

  • 100 gramų kopūstų (pjaustyti šiaudeliais)
  • šiek tiek petražolių (šviežios, kapotos)
  • 100 gramų porų (pjaustyti šiaudeliais)
  • 70 gramų salierų (pjaustyti šiaudeliais)
  • 4 valgomieji šaukštai parmezano sūrio (tarkuotas)
  • šiek tiek druskos
  • 1 litras sultinio (daržovių)
  • 160 gramų šparagų
  • 100 gramų brokolių
  • 1 arbatinis šaukštelis čiobrelių
  • šiek tiek juodųjų pipirų (žirneliais)

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

REKLAMA

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Ingredientų kiekis nurodytas 4 asmenims.

    Ištirpdykite sviestą keptuvėje įdėkite šparagus, salierus ir SANTA MARIA čiobrelius. Apkepkite šparagus, kol jie suminkštės.
    Puode užvirkite daržovių sultinį, sudėkite kopūstus, SANTA MARIA pipirus, pagardinkite druska ir virkite, kol jie suminkštės. Vėliau sudėkite šparagus ir brokolius, pavirkite dar kelias minutes. Patiekite su tarkuotu parmezano sūriu ir šviežiomis petražolėmis.

Autorius: Santa Maria

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų