• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 valgomieji šaukštai cukraus
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 1 kilogramas kopūstų
  • šiek tiek krapų
  • šiek tiek laurų lapų
  • 0.5 kilogramo morkų
  • 3 vienetai svogūnų
  • 2 valgomieji šaukštai pomidorų padažo
  • 1 kilogramas voveraičių
  • šiek tiek druskos
  • 250 mililitrų aliejaus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Aliejuje pakepinti smulkiai supjaustytus svogūnus, sudėti stambiai tarkuotas morkas, jas patroškinti, po to dėti supjaustytus kopūstus ir apvirtas voveraites. Pasūdyti, įdėti 2 šaukštus cukraus, troškinti puode apie 1 val. Prieš baigiant troškinti reikia įberti juodųjų pipirų, lauro lapų, žiupsnelį krapų ir 2 šaukštus pomidorų padažo. Dar kartą apie 10 min. patroškinus, sukrėsti į karštus stiklainius ir užsukti. Laikome šaltai. Valgyti šį patiekalą galima tiek šaltą, tiek ir jį pašildžius.

Autorius: Danutė

INGREDIENTAI:

  • 2 valgomieji šaukštai cukraus
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 1 kilogramas kopūstų
  • šiek tiek krapų
  • šiek tiek laurų lapų
  • 0.5 kilogramo morkų
  • 3 vienetai svogūnų
  • 2 valgomieji šaukštai pomidorų padažo
  • 1 kilogramas voveraičių
  • šiek tiek druskos
  • 250 mililitrų aliejaus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Aliejuje pakepinti smulkiai supjaustytus svogūnus, sudėti stambiai tarkuotas morkas, jas patroškinti, po to dėti supjaustytus kopūstus ir apvirtas voveraites. Pasūdyti, įdėti 2 šaukštus cukraus, troškinti puode apie 1 val. Prieš baigiant troškinti reikia įberti juodųjų pipirų, lauro lapų, žiupsnelį krapų ir 2 šaukštus pomidorų padažo. Dar kartą apie 10 min. patroškinus, sukrėsti į karštus stiklainius ir užsukti. Laikome šaltai. Valgyti šį patiekalą galima tiek šaltą, tiek ir jį pašildžius.

Autorius: Danutė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų