• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 2 vienetai svogūnų
  • 4 vienetai kiaušinių
  • 750 gramų kvietinių miltų
  • 25 gramai džiūvesėlių
  • 1 kilogramas raugintų kopūstų
  • šiek tiek druskos
  • 100 gramų sviesto
  • 100 gramų grybų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Jei kopūstai perdaug rūgštūs, juos nuplauti vandeniu arba sumaišyti su puse šviežių kopūstų.
    Puode ištirpinti sviestą, sudėti pjaustytus svogūnus bei kopūstus, įpilti truputį vandens ir uždengus patroškinti.
    Atskirai išvirti grybus.
    Išvirtus grybus smulkiai supjaustyti ir sudėti į ištroškintus kopūstus.
    Kopūstams ataušus, sudėti 2 žalius kiaušinius, pipirus ir išmaišyti.
    Iš miltų ir likusių 2 kiaušinių , įpylus truputį vandens, užminkyti tešlą ir plonai iškočioti
    Ant iškočiotos tešlos, kiek toliau nuo krašto, dėti po apvalų kopūstų masės gabalėlį.
    Sudėjus kopūstus, pridengti užlenktu tešlos kraštu, stikline nuspausti ir gerai apspausti koldūnų kraštus.
    Virtinius išvirti pasūdytame vandenyje.
    Tiekiant užpilti sviestu.
    Skanaus.

Autorius: Vicky

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 2 vienetai svogūnų
  • 4 vienetai kiaušinių
  • 750 gramų kvietinių miltų
  • 25 gramai džiūvesėlių
  • 1 kilogramas raugintų kopūstų
  • šiek tiek druskos
  • 100 gramų sviesto
  • 100 gramų grybų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Jei kopūstai perdaug rūgštūs, juos nuplauti vandeniu arba sumaišyti su puse šviežių kopūstų.
    Puode ištirpinti sviestą, sudėti pjaustytus svogūnus bei kopūstus, įpilti truputį vandens ir uždengus patroškinti.
    Atskirai išvirti grybus.
    Išvirtus grybus smulkiai supjaustyti ir sudėti į ištroškintus kopūstus.
    Kopūstams ataušus, sudėti 2 žalius kiaušinius, pipirus ir išmaišyti.
    Iš miltų ir likusių 2 kiaušinių , įpylus truputį vandens, užminkyti tešlą ir plonai iškočioti
    Ant iškočiotos tešlos, kiek toliau nuo krašto, dėti po apvalų kopūstų masės gabalėlį.
    Sudėjus kopūstus, pridengti užlenktu tešlos kraštu, stikline nuspausti ir gerai apspausti koldūnų kraštus.
    Virtinius išvirti pasūdytame vandenyje.
    Tiekiant užpilti sviestu.
    Skanaus.

Autorius: Vicky

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų