Kopūstus smulkiai sutarkuojame. Ryžius išverdame. Verdame pasūdytame vandenyje apie 15 minučių. Sumaišome faršą, kopūstus, ryžius, sukapotus svogūnus, kiaušinius ir prieskonius. Formuojame kotletukus. Apvoliojame miltuose ir apkepiname keptuvėje. Po to dedame į puodą ir užpilame sultiniu (daržovių ar mėsos), kad apsemtų, įdedame pomidorų ar paprikų, prieskonių, kečupo ir verdame ~40 minučių.
Autorius: Tatjana
INGREDIENTAI:
šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
600 gramų kopūstų
3 vienetai laurų lapų (lapai)
1 vienetas pomidorų pastos
1 stiklinė ryžių
2 vienetai svogūnų
600 gramų kiaulės faršo
2 vienetai kiaušinių
2 valgomieji šaukštai pomidorų padažo
šiek tiek druskos
1 litras sultinio
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kopūstus smulkiai sutarkuojame. Ryžius išverdame. Verdame pasūdytame vandenyje apie 15 minučių. Sumaišome faršą, kopūstus, ryžius, sukapotus svogūnus, kiaušinius ir prieskonius. Formuojame kotletukus. Apvoliojame miltuose ir apkepiname keptuvėje. Po to dedame į puodą ir užpilame sultiniu (daržovių ar mėsos), kad apsemtų, įdedame pomidorų ar paprikų, prieskonių, kečupo ir verdame ~40 minučių.