• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 600 gramų kopūstų
  • 3 vienetai laurų lapų (lapai)
  • 1 vienetas pomidorų pastos
  • 1 stiklinė ryžių
  • 2 vienetai svogūnų
  • 600 gramų kiaulės faršo
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 2 valgomieji šaukštai pomidorų padažo
  • šiek tiek druskos
  • 1 litras sultinio

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kopūstus smulkiai sutarkuojame. Ryžius išverdame. Verdame pasūdytame vandenyje apie 15 minučių.
    Sumaišome faršą, kopūstus, ryžius, sukapotus svogūnus, kiaušinius ir prieskonius. Formuojame kotletukus. Apvoliojame miltuose ir apkepiname keptuvėje. Po to dedame į puodą ir užpilame sultiniu (daržovių ar mėsos), kad apsemtų, įdedame pomidorų ar paprikų, prieskonių, kečupo ir verdame ~40 minučių.

Autorius: Tatjana

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 600 gramų kopūstų
  • 3 vienetai laurų lapų (lapai)
  • 1 vienetas pomidorų pastos
  • 1 stiklinė ryžių
  • 2 vienetai svogūnų
  • 600 gramų kiaulės faršo
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 2 valgomieji šaukštai pomidorų padažo
  • šiek tiek druskos
  • 1 litras sultinio

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kopūstus smulkiai sutarkuojame. Ryžius išverdame. Verdame pasūdytame vandenyje apie 15 minučių.
    Sumaišome faršą, kopūstus, ryžius, sukapotus svogūnus, kiaušinius ir prieskonius. Formuojame kotletukus. Apvoliojame miltuose ir apkepiname keptuvėje. Po to dedame į puodą ir užpilame sultiniu (daržovių ar mėsos), kad apsemtų, įdedame pomidorų ar paprikų, prieskonių, kečupo ir verdame ~40 minučių.

Autorius: Tatjana

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų