Raudongūžį kopūstą supjaustyti smulkiai, morką sutarkuoti su stambia tarka, papriką taip pat supjaustyti kuo smulkiau. Viską sumaišyti su jūros kopūstais, pasūdyti, pagardinti pipirais, užpilti aliejumi ir citrinos sultimis. Salotų viršų apibarstyti moliūgų sėklomis.
Autorius: Otilija
INGREDIENTAI:
šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
100 gramų jūros kopūstų
300 gramų kopūstų (raudongūžiai)
100 gramų moliūgų (sėklos)
1 vienetas morkų
1 vienetas paprikų
šiek tiek druskos
šiek tiek aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Raudongūžį kopūstą supjaustyti smulkiai, morką sutarkuoti su stambia tarka, papriką taip pat supjaustyti kuo smulkiau. Viską sumaišyti su jūros kopūstais, pasūdyti, pagardinti pipirais, užpilti aliejumi ir citrinos sultimis. Salotų viršų apibarstyti moliūgų sėklomis.