• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 kilogramas žirnių
  • 1 litras vandens
  • 100 mililitrų acto
  • šiek tiek laurų lapų (lapai)
  • 4 arbatiniai šaukšteliai druskos
  • šiek tiek pipirai

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.

INGREDIENTAI:

  • 1 kilogramas žirnių
  • 1 litras vandens
  • 100 mililitrų acto
  • šiek tiek laurų lapų (lapai)
  • 4 arbatiniai šaukšteliai druskos
  • šiek tiek pipirai

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 2

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Į puodą sudėkite viską, išskyrus žirnelius, ir užvirinkite ant vidutinės ugnies. Kol verda marinatas, į kitą puodą sudėkite žirnelius, užberkite žiupsnelį druskos ir pavirkite apie 10 minučių.
  2. Tada žirnelius nukoškite ir suberkite į marinato puodą. Pavirkite 15 minučių, išgriebkite žirnelius ir sudėkite juos į stiklainius. Užpilkite neatšalusiu marinatu.
  3. Uždenkite stiklainius dangteliais ir pasterizuokite apie 20 minučių. Sandariai uždarykite.

Autorius: Gražina

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų