Iš kiaušinių, 0,75 stiklinės vandens, 1,5 šaukštelio druskos bei miltų suminkyti tešlą. Špinatus apvirti pasūdytame vandenyje, nusunkti ir atvėsinti. Atvėsusius špinatus susmulkinti ir sumaišyti su smulkintais pievagrybiais, tarkuotu sūriu, žalumynais, česnako granulėmis, pakepintais susmulkintais svogūnais, druska bei pipirais. Gautu įdaru įdaryti plonai iškočiotos tešlos blynelius ir suformuoti koldūnus. Koldūnus virti apie 15 min. pasūdytame vandenyje. Padažui ištirpinti sviestą, supilti džiūvėsėlius, paskaninti druska ir pakaitinti keletą min., kol padažas sutirštėja. Patiekti šiltus su sviesto ir džiūvėsėlių padažu. Skanaus!
Iš kiaušinių, 0,75 stiklinės vandens, 1,5 šaukštelio druskos bei miltų suminkyti tešlą. Špinatus apvirti pasūdytame vandenyje, nusunkti ir atvėsinti. Atvėsusius špinatus susmulkinti ir sumaišyti su smulkintais pievagrybiais, tarkuotu sūriu, žalumynais, česnako granulėmis, pakepintais susmulkintais svogūnais, druska bei pipirais. Gautu įdaru įdaryti plonai iškočiotos tešlos blynelius ir suformuoti koldūnus. Koldūnus virti apie 15 min. pasūdytame vandenyje. Padažui ištirpinti sviestą, supilti džiūvėsėlius, paskaninti druska ir pakaitinti keletą min., kol padažas sutirštėja. Patiekti šiltus su sviesto ir džiūvėsėlių padažu. Skanaus!