• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 500 gramų lašišos filė (žalia)
  • 2 stiklinės kvietinių miltų
  • 3/4 stiklinės vandens
  • 2 vienetai svogūnų
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 1 valgomasis šaukštas aliejaus
  • šiek tiek malti juodieji pipirai
  • šiek tiek malto muskato
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek grietinės
  • šiek tiek džiovintų bazilikų

Paruošimo laikas: Apie 30 min.

INGREDIENTAI:

  • 500 gramų lašišos filė (žalia)
  • 2 stiklinės kvietinių miltų
  • 3/4 stiklinės vandens
  • 2 vienetai svogūnų
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 1 valgomasis šaukštas aliejaus
  • šiek tiek malti juodieji pipirai
  • šiek tiek malto muskato
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek grietinės
  • šiek tiek džiovintų bazilikų

Paruošimo laikas: Apie 30 min.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 4

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Iš kiaušinio, miltų, vandens, aliejaus, šiek tiek druskos ir miltų užminkykite koldūnų tešlą.
  2. Lašišą susmulkinkite ir sumaišykite su susmulkintais svogūnais, pipirais, šiek šiek druskos bei muskatu.
  3. Gauta lašišos mase įdarykite tešlos blynelius ir suformuokite koldūnus.
  4. Virkite apie 10 min. pasūdytame vandenyje.
    Patiekite su grietine ir džiovintu baziliku.
    Skanaus!

Autorius: Julija

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų