Miltus supilti ant stalo ir viduryje kauburio padaryti duobutę. 1 kiaušinį išplakti su pienu ir šiek tiek druskos. Kiaušinio ir pieno plakinį supilti į miltų duobutę ir išminkyti tešlą. Jautienos faršą suminkyti su kiaulieno faršu, 1 kiaušiniu, smulkintu svogūnų, česnaku, druska bei pipirais. Mėsos mase įdaryti koldūnus ir virti apie 15 min. verdančiame pasūdytame vandenyje. Patiekti su grietine ir svogūnų laiškais. Skanaus!
Autorius: Aurelija
INGREDIENTAI:
2 česnakų
šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
1 vienetas svogūnų
100 gramų kiaulės faršo
300 gramų jautienos faršo
2 vienetai kiaušinių
350 gramų kvietinių miltų
100 mililitrų pieno
šiek tiek druskos
šiek tiek svogūnų laiškų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Miltus supilti ant stalo ir viduryje kauburio padaryti duobutę. 1 kiaušinį išplakti su pienu ir šiek tiek druskos. Kiaušinio ir pieno plakinį supilti į miltų duobutę ir išminkyti tešlą. Jautienos faršą suminkyti su kiaulieno faršu, 1 kiaušiniu, smulkintu svogūnų, česnaku, druska bei pipirais. Mėsos mase įdaryti koldūnus ir virti apie 15 min. verdančiame pasūdytame vandenyje. Patiekti su grietine ir svogūnų laiškais. Skanaus!