• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 vienetai kiaušinių
  • 2 stiklinės kvietinių miltų
  • 5 vienetai dešrelių (pieniškos, paukštienos)
  • 0.5 stiklinės vandens
  • šiek tiek druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Įmušame į dubenį kiaušinius, supilame vandenį, įberiame šiek tiek druskos, suberiame miltus ir suminkome tešlą.
    Dešreles supjaustome nedideliais gabaliukais.
    Tešlą plonai iškočiojame, išspaudžiame blynelius, ant kiekvieno jų dedame po gabaliuką dešrelės ir sulipiname tešlos kraštelius.
    Suformuotus koldūnus verdame pasūdytame vandenyje, kol visi koldūnai pakyla į paviršių.
    Patiekiame su mėgstamu padažu.
    Skanaus!

Autorius: Olga

INGREDIENTAI:

  • 2 vienetai kiaušinių
  • 2 stiklinės kvietinių miltų
  • 5 vienetai dešrelių (pieniškos, paukštienos)
  • 0.5 stiklinės vandens
  • šiek tiek druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Įmušame į dubenį kiaušinius, supilame vandenį, įberiame šiek tiek druskos, suberiame miltus ir suminkome tešlą.
    Dešreles supjaustome nedideliais gabaliukais.
    Tešlą plonai iškočiojame, išspaudžiame blynelius, ant kiekvieno jų dedame po gabaliuką dešrelės ir sulipiname tešlos kraštelius.
    Suformuotus koldūnus verdame pasūdytame vandenyje, kol visi koldūnai pakyla į paviršių.
    Patiekiame su mėgstamu padažu.
    Skanaus!

Autorius: Olga

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų