• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek bazilikų
  • šiek tiek česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 200 gramų pomidorų pastos
  • šiek tiek rozmarino
  • 3 vienetai svogūnų
  • 300 gramų jautienos (malta)
  • 300 gramų kvietinių miltų
  • 1 stiklinė rūgpienio
  • šiek tiek sodos
  • šiek tiek druskos
  • 3 valgomieji šaukštai sviesto (lydytas)
  • 1/4 riešutų (išlukštenti)
  • šiek tiek kario
  • 2 valgomieji šaukštai sūris (brynza)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Į maltą mėsa sudėti smulkintą svogūną.
    Keptuvėje ištirpinti sviestą ir įdėti mėsą, pridėti supjaustytų pomidorų, žalumynų, druskos, pipirų, prieskonių, užpilti šiek tiek vandens ir patroškinti ant nedidelės ugnies.
    Sumaišyti sodą su rūgpieniu, dėti miltus ir išminkyti tešlą.
    Tešlą plonai iškočioti, supjaustyti kvadratėliais. Išvirti sūdytame vandenyje, išgriebti ir perlieti karštu vandeniu.
    Susmulkintus česnakus sutrinti su druska. Užpilti sultinio, kuriame virė mėsa, sudėti smulkintus riešutus ir brynzos sūrį.
    Į lėkštę sudėti tešlos kvadratėlius, uždėti mėsą, užpilti padažą.
    Skanaus!

Autorius: Raminta

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek bazilikų
  • šiek tiek česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 200 gramų pomidorų pastos
  • šiek tiek rozmarino
  • 3 vienetai svogūnų
  • 300 gramų jautienos (malta)
  • 300 gramų kvietinių miltų
  • 1 stiklinė rūgpienio
  • šiek tiek sodos
  • šiek tiek druskos
  • 3 valgomieji šaukštai sviesto (lydytas)
  • 1/4 riešutų (išlukštenti)
  • šiek tiek kario
  • 2 valgomieji šaukštai sūris (brynza)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Į maltą mėsa sudėti smulkintą svogūną.
    Keptuvėje ištirpinti sviestą ir įdėti mėsą, pridėti supjaustytų pomidorų, žalumynų, druskos, pipirų, prieskonių, užpilti šiek tiek vandens ir patroškinti ant nedidelės ugnies.
    Sumaišyti sodą su rūgpieniu, dėti miltus ir išminkyti tešlą.
    Tešlą plonai iškočioti, supjaustyti kvadratėliais. Išvirti sūdytame vandenyje, išgriebti ir perlieti karštu vandeniu.
    Susmulkintus česnakus sutrinti su druska. Užpilti sultinio, kuriame virė mėsa, sudėti smulkintus riešutus ir brynzos sūrį.
    Į lėkštę sudėti tešlos kvadratėlius, uždėti mėsą, užpilti padažą.
    Skanaus!

Autorius: Raminta

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų