0.5 stiklinės degtinės (citrusinių vaisių arba paprasta)
1/4 stiklinės likerio („Triple Sec“ arba apelsinų sultys)
šiek tiek žaliųjų citrinų
1 stiklinė sulčių (spanguolių)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Šaltas spanguolių sultis, degtinę ir likerį (arba apelsinų sultis) gerai sumaišykite. Gautą mišinį supilstykite į taures ir papuoškite laimo griežinėliais bei spanguolėmis. Skanaus!
Autorius: Agnė
INGREDIENTAI:
šiek tiek spanguolių
0.5 stiklinės degtinės (citrusinių vaisių arba paprasta)
1/4 stiklinės likerio („Triple Sec“ arba apelsinų sultys)
šiek tiek žaliųjų citrinų
1 stiklinė sulčių (spanguolių)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Šaltas spanguolių sultis, degtinę ir likerį (arba apelsinų sultis) gerai sumaišykite. Gautą mišinį supilstykite į taures ir papuoškite laimo griežinėliais bei spanguolėmis. Skanaus!