Į dubenį sudėkite faršą, suberkite susmulkintus porus, įmuškite kiaušinius , suberkite smulkintus petražolių lapelius, pagal skonį įberkite druskos, pipirų ir viską gerai išmaišykite. Kepkite aliejumi pašlakstytoje keptuvėje ant silpnos ugnies kol gražiai apskrus.
Autorius: justelez
INGREDIENTAI:
šiek tiek juodųjų pipirų
šiek tiek petražolių (smulkintos)
4 vienetai porų
500 gramų kiaulės faršo
2 vienetai kiaušinių
šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Į dubenį sudėkite faršą, suberkite susmulkintus porus, įmuškite kiaušinius , suberkite smulkintus petražolių lapelius, pagal skonį įberkite druskos, pipirų ir viską gerai išmaišykite. Kepkite aliejumi pašlakstytoje keptuvėje ant silpnos ugnies kol gražiai apskrus.