Mėsa išmušama, pabarstoma prieskoniais, druska ir ant jos dedamas įdaras. Įdaras: grybai išverdami, supjaustomi kubeliais ir pakepinami su susmulkintais svogūnais. Atšaldytas įdaras sumaišomas su sviestu ir iš jo formuojamas volelis. Aš naudojau marinuotus grubukus, tai net nekepinau. Sudėjus įdarą, mėsa suvyniojama voleliu ir pamirkoma į kiaušinių plakinį, o po to į džiūvėsėlius. Kepama riebaluose. Suktinis tiekiamas užpiltas sviestu. Skanaus
Autorius: sandra
INGREDIENTAI:
šiek tiek juodųjų pipirų
šiek tiek taukų (riebalų) (kepti kepsniui)
800 gramų jautienos (karbonadinė mėsa)
2 vienetai kiaušinių
3 valgomieji šaukštai džiūvesėlių
šiek tiek druskos
1.5 valgomojo šaukšto sviesto (užpilti ant kepsnio)
Mėsa išmušama, pabarstoma prieskoniais, druska ir ant jos dedamas įdaras. Įdaras: grybai išverdami, supjaustomi kubeliais ir pakepinami su susmulkintais svogūnais. Atšaldytas įdaras sumaišomas su sviestu ir iš jo formuojamas volelis. Aš naudojau marinuotus grubukus, tai net nekepinau. Sudėjus įdarą, mėsa suvyniojama voleliu ir pamirkoma į kiaušinių plakinį, o po to į džiūvėsėlius. Kepama riebaluose. Suktinis tiekiamas užpiltas sviestu. Skanaus