INGREDIENTAI:
- šiek tiek cukraus
- 1 vienetas česnakų (skiltelė)
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 10 vienetų obuolių (džiovintos skiltelės)
- 2 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
- 10 vienetų krevečių be kevalo (karališkosios)
- šiek tiek druskos
- 1 vienetas žaliųjų citrinų
- 12 vienetų kinkanų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Sausoje keptuvėje sudėkite kinkanus, apibarstykite cukrumi ir apskrudinkite. Po to įpilkite šiek tiek vandens ir 5 min. pavirkite keptuvėje. Išgriebkite ir nusausinkite. Pakepinkite krevetes su smulkintu česnaku aliejuje. Citriną nulupkite ir supjaustykite plonais griežinėliais. Ant medinių iešmelių suverkite kinkanus, krevetes, obuolius, citrinas.
REKLAMA