Į puodą supilti grietinėlę, sultinį ir sudėti supjaustytą šiaudeliais vištieną, užvirinti ir virti 20 min. Pasūdyti, sudėti mėgiamus prieskonius. Kitame puode išvirti vermišelius. Piene ištirpinti krakmolą ir supilti į sultinį. Užvirinti. Tada sudėti kukurūzus, vermišelius ir pavirti porą minučių. Sriubą galima paskaninti svogūnų laiškais.
Autorius: Virga
INGREDIENTAI:
šiek tiek juodųjų pipirų
šiek tiek krakmolo (bulvių)
175 gramai kukurūzų (konservuoti)
šiek tiek svogūnų (laiškai)
450 vištos filė
3 valgomieji šaukštai pieno
100 gramų makaronų (vermišeliai)
150 mililitrų grietinėlės
šiek tiek druskos
1.5 litro sultinio (vištienos)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Į puodą supilti grietinėlę, sultinį ir sudėti supjaustytą šiaudeliais vištieną, užvirinti ir virti 20 min. Pasūdyti, sudėti mėgiamus prieskonius. Kitame puode išvirti vermišelius. Piene ištirpinti krakmolą ir supilti į sultinį. Užvirinti. Tada sudėti kukurūzus, vermišelius ir pavirti porą minučių. Sriubą galima paskaninti svogūnų laiškais.