1 . Kiaušinius gerai išplakite su druska. Supilkite kefyrą (išmaišytą su soda) ir palikite keletą minučių pastovėti. Tada įmuškite kiaušinius, suberkite miltus ir gerai išmaišykite.
2. Kumpį ar dešrą supjaustykite kubeliais, sutarkuokite sūrį, susmulkinkite krapus ar kitokius žalumynus. Viską įmaišykite į turimą mąsę.
3. Kepimo formą ištepkite sviestu ir pabarstykite miltais ir šaukštu tolygiai paskirstykite tešlą.
4. Tešlą sudėti į formą ir kepti 25 minutes 200 °C orkaitėje.
1 . Kiaušinius gerai išplakite su druska. Supilkite kefyrą (išmaišytą su soda) ir palikite keletą minučių pastovėti. Tada įmuškite kiaušinius, suberkite miltus ir gerai išmaišykite.
2. Kumpį ar dešrą supjaustykite kubeliais, sutarkuokite sūrį, susmulkinkite krapus ar kitokius žalumynus. Viską įmaišykite į turimą mąsę.
3. Kepimo formą ištepkite sviestu ir pabarstykite miltais ir šaukštu tolygiai paskirstykite tešlą.
4. Tešlą sudėti į formą ir kepti 25 minutes 200 °C orkaitėje.