Svogūną susmulkinti ir 5 min. troškinti svieste. Supilti 0,5 l sultinio, sumesti griežinėliais supjaustytas dešreles ir uždengus troškinti dar 5 min. Į verdantį vandenį atsargiai įmušti kiaušinius, įberti druskos bei pipirų ir virti 3 min. Tada supilti dešrelių bei svogūnų troškinį ir dar keletą minučių pavirti. Patiekiant apibarstyti petražolėmis. Skanaus.
Autorius: RM
INGREDIENTAI:
300 gramų bulvių
šiek tiek juodųjų pipirų
šiek tiek petražolių
1 vienetas svogūnų (didelis)
4 vienetai kiaušinių
5 vienetai dešrelių (pieniškos)
šiek tiek druskos
20 gramų sviesto
1 vienetas sultinio (kubelis)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Svogūną susmulkinti ir 5 min. troškinti svieste. Supilti 0,5 l sultinio, sumesti griežinėliais supjaustytas dešreles ir uždengus troškinti dar 5 min. Į verdantį vandenį atsargiai įmušti kiaušinius, įberti druskos bei pipirų ir virti 3 min. Tada supilti dešrelių bei svogūnų troškinį ir dar keletą minučių pavirti. Patiekiant apibarstyti petražolėmis. Skanaus.