1 vienetas svogūnų (smulkintas, pakeptas aliejuje)
5 vienetai kiaušinių (virti, pjaustyti kubeliais)
1 vienetas kiaušinių (žalias, pavilgymui)
šiek tiek džiūvesėlių (pavoliojimui)
šiek tiek prieskonių (Vegeta)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Viską sumaišome, formuojame nedidelio dydžio kotletukus, apvoliojame miltuose arba dziūvesėliuose, kepame keptuveje su aliejum, kol apskrus. Nedenkite keptuvės dangčiu, kad kotletukai neiširtų. Galima valgyti su majonezu ir karštus ir šaltus.
Autorius: Valdas
INGREDIENTAI:
5 vienetai bulvių (virtos, sutrintos)
šiek tiek juodųjų pipirų
1 vienetas svogūnų (smulkintas, pakeptas aliejuje)
5 vienetai kiaušinių (virti, pjaustyti kubeliais)
1 vienetas kiaušinių (žalias, pavilgymui)
šiek tiek džiūvesėlių (pavoliojimui)
šiek tiek prieskonių (Vegeta)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Viską sumaišome, formuojame nedidelio dydžio kotletukus, apvoliojame miltuose arba dziūvesėliuose, kepame keptuveje su aliejum, kol apskrus. Nedenkite keptuvės dangčiu, kad kotletukai neiširtų. Galima valgyti su majonezu ir karštus ir šaltus.