Kiaulienos lašinius supjaustome mažais kubeliais, dedame į įkaitintą keptuvę. Lašinukus kepame kol išsiskiria riebalai, tada įkuliame kiaušinius ir suberiame supjaustytus svogūnų laiškus. Keptuvės krašte įdedame dešreles. Apkepus kiaušinių vienai pusei, juos ir dešreles apverčiame. Ant kiaušinių užberiame smulkintus krapus, pagal skonį pabarstome druskos ir pipirų. Kiaušinius kepame kol apkeps ir kita jų pusė. Rekomenduojama valgyti su juoda duona, šviežiomis daržovėmis ir pomidorų padažu.
Autorius: Gedas
INGREDIENTAI:
šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
šiek tiek krapų
šiek tiek svogūnų (laiškai)
50 gramų kiaulės lašinių (rūkyti)
4 vienetai kiaušinių
2 vienetai dešrelių (Medžiotojų, tinka ir kitos)
šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kiaulienos lašinius supjaustome mažais kubeliais, dedame į įkaitintą keptuvę. Lašinukus kepame kol išsiskiria riebalai, tada įkuliame kiaušinius ir suberiame supjaustytus svogūnų laiškus. Keptuvės krašte įdedame dešreles. Apkepus kiaušinių vienai pusei, juos ir dešreles apverčiame. Ant kiaušinių užberiame smulkintus krapus, pagal skonį pabarstome druskos ir pipirų. Kiaušinius kepame kol apkeps ir kita jų pusė. Rekomenduojama valgyti su juoda duona, šviežiomis daržovėmis ir pomidorų padažu.