Kiaušinius išvirti, perpjauti pusiau ir išimti trynius. Trynius sutrinti ir dėti į keptuvę su šiek tiek aliejaus. Į keptuvę taip pat dėti šakute sutrintus šprotus, susmulkintus pievagrybius, mėlynuosius svogūnus, viską apibarstyti druska bei pipirais ir truputėlį pakepinti. Gautą masę dėti į kiaušinių baltymų vidų ir ant viršaus uždėti susmulkintos paprikos. Skanaus.
Autorius: Neringa
INGREDIENTAI:
šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
1 vienetas paprikų (raudonoji)
1 vienetas svogūnų (mėlynieji)
10 vienetų kiaušinių
5 vienetai pievagrybių
šiek tiek druskos
šiek tiek aliejaus
100 gramų šprotų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kiaušinius išvirti, perpjauti pusiau ir išimti trynius. Trynius sutrinti ir dėti į keptuvę su šiek tiek aliejaus. Į keptuvę taip pat dėti šakute sutrintus šprotus, susmulkintus pievagrybius, mėlynuosius svogūnus, viską apibarstyti druska bei pipirais ir truputėlį pakepinti. Gautą masę dėti į kiaušinių baltymų vidų ir ant viršaus uždėti susmulkintos paprikos. Skanaus.