INGREDIENTAI:
- šiek tiek graikinių riešutų
- šiek tiek krapų
- šiek tiek petražolių
- šiek tiek svogūnų (laiškai)
- 1 vienetas svogūnų (pjaustytas)
- šiek tiek kiaušinių
- 1 vienetas silkių (nedidelė išdarinėta, atskirta nuo kaulų)
- šiek tiek majonezo
- 1 sauja razinų (mirkytos)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kietai išverdame kiaušinius. Perpjauname pusiau, išimame trynius.
Kiaušinių trynius, smulkiai supjaustytą silkę, susmulkintus riešutus, razinas išmaišome su Vilniaus majonezu.
Įdarą dedame į kiaušinių puseles, papuošiame šakele žalumyno
(petražole, krapais, svogūnų laiškais).
Išties atrodo pikantiškai.
Autorius: Regina
INGREDIENTAI:
- šiek tiek graikinių riešutų
- šiek tiek krapų
- šiek tiek petražolių
- šiek tiek svogūnų (laiškai)
- 1 vienetas svogūnų (pjaustytas)
- šiek tiek kiaušinių
- 1 vienetas silkių (nedidelė išdarinėta, atskirta nuo kaulų)
- šiek tiek majonezo
- 1 sauja razinų (mirkytos)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kietai išverdame kiaušinius. Perpjauname pusiau, išimame trynius.
Kiaušinių trynius, smulkiai supjaustytą silkę, susmulkintus riešutus, razinas išmaišome su Vilniaus majonezu.
Įdarą dedame į kiaušinių puseles, papuošiame šakele žalumyno
(petražole, krapais, svogūnų laiškais).
Išties atrodo pikantiškai.
Autorius: Regina
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą SIŲSTI