Suminkykite kiaulienos faršą su smulkiai supjaustytu svogūnų bei česnaku, supilkite pieną, vegeta prieskonius ir gerai išminkykite. Patieskite ant stalo maistinę plėvelę, paskleiskite ant jos kiaulienos faršą, ant jo suklokite išvirtą ir susmulkintą vištienos filė, užpilkite su druska išplaktais kiaušiniais, suberkite žirnelius ir viską suvyniokite į vyniotinį. Susuktą vyniotinį kepkite apie 50 min. 180 laipsnių temperatūroje. Iškeptą palikite atvėsti. Atvėsusį supjaustykite riekelėmis ir patiekite, kaip užkandį su duona bei daržovėmis. Skanaus!
Autorius: Rita
INGREDIENTAI:
3 česnakų
1 vienetas svogūnų
50 gramų žirnių (konservuoti)
600 gramų kiaulės faršo
130 gramų vištos filė
5 vienetai kiaušinių
100 mililitrų pieno
šiek tiek druskos
šiek tiek aliejaus
šiek tiek prieskonių (Vegeta)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Suminkykite kiaulienos faršą su smulkiai supjaustytu svogūnų bei česnaku, supilkite pieną, vegeta prieskonius ir gerai išminkykite. Patieskite ant stalo maistinę plėvelę, paskleiskite ant jos kiaulienos faršą, ant jo suklokite išvirtą ir susmulkintą vištienos filė, užpilkite su druska išplaktais kiaušiniais, suberkite žirnelius ir viską suvyniokite į vyniotinį. Susuktą vyniotinį kepkite apie 50 min. 180 laipsnių temperatūroje. Iškeptą palikite atvėsti. Atvėsusį supjaustykite riekelėmis ir patiekite, kaip užkandį su duona bei daržovėmis. Skanaus!