Mėsą supjaustyt į 8 gabaliukus, juos plonai išmušti, į vidų dėt saulėje džiovintus pomidorus, susukti ir apvolioti miltuose.
Svogūną ir česnaką smulkiai supjaustyt. Į keptuvę įpilt šlakelį aliejaus, sudėt svogūnus, česnakus ir mėsą ir pakept kelias minutes, tuomet įpilt vyną ir dar patroškint minutę.
Puode užvirt sultinį, į jį sudėt keptuvės turinį, lauro lapus, kvapiuosius pipirus, įpjaustyt pievagrybius ir virt ant nedideles ugnies 40 min., tuomet įpilt grietinelę, pamaišyti ir dar pavirt 15 minučių.
Patiekt su bulvėmis.Skanaus!
Autorius: Kristina
INGREDIENTAI:
3 česnakų
šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
šiek tiek laurų lapų (lapai)
1 vienetas svogūnų
700 gramų kiaulienos
šiek tiek kvietinių miltų
100 mililitrų raudonojo vyno
5 vienetai pievagrybių
100 mililitrų grietinėlės
400 mililitrų sultinio
šiek tiek kvapiųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
8 suktinukams:
Mėsą supjaustyt į 8 gabaliukus, juos plonai išmušti, į vidų dėt saulėje džiovintus pomidorus, susukti ir apvolioti miltuose.
Svogūną ir česnaką smulkiai supjaustyt. Į keptuvę įpilt šlakelį aliejaus, sudėt svogūnus, česnakus ir mėsą ir pakept kelias minutes, tuomet įpilt vyną ir dar patroškint minutę.
Puode užvirt sultinį, į jį sudėt keptuvės turinį, lauro lapus, kvapiuosius pipirus, įpjaustyt pievagrybius ir virt ant nedideles ugnies 40 min., tuomet įpilt grietinelę, pamaišyti ir dar pavirt 15 minučių.