Šonkauliukus įtriname druskos ir pipirų mišiniu. Ant mėsos sudedame lauro lapelius, suberiame rozmariną, mairūną, raudonėlį ir garstyčias. Išmaišome ir marinuojame apie 2-4 valandas. Kepame grilyje.
Autorius: Sonata
INGREDIENTAI:
šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
4 vienetai laurų lapų (lapeliai, marinatui)
2 valgomieji šaukštai mairūnų (marinatui)
0.5 arbatinio šaukštelio rozmarino (marinatui)
200 gramų garstyčių (marinatui)
1.5 kilogramo kiaulienos šonkaulių
šiek tiek druskos
0.5 arbatinio šaukštelio raudonėlių (marinatui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Šonkauliukus įtriname druskos ir pipirų mišiniu. Ant mėsos sudedame lauro lapelius, suberiame rozmariną, mairūną, raudonėlį ir garstyčias. Išmaišome ir marinuojame apie 2-4 valandas. Kepame grilyje.