Į verdantį vandenį beriame druskos, pipirus ir lauro lapelius, dedame kiaulienos liežuvius. Verdame maždaug 1 valandą. Išvirus išimame iš puodo, palaukiame, kol atvės ir supjaustome plonais griežinėliais. Lėkštėje, kurioje ketinate patiekti, išdėstome liežuvio gabaliukus. Negausiai aptepame majonezu ir apibarstome tarkuotu džiugu. Puošiame pagal norus. Skanaus :)
Autorius: Raminta
INGREDIENTAI:
šiek tiek juodųjų pipirų (žirneliais)
šiek tiek laurų lapų
šiek tiek kiaulės liežuvio
šiek tiek majonezo
šiek tiek pieno (“Džiugas”, Trakuotas)
šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Į verdantį vandenį beriame druskos, pipirus ir lauro lapelius, dedame kiaulienos liežuvius. Verdame maždaug 1 valandą. Išvirus išimame iš puodo, palaukiame, kol atvės ir supjaustome plonais griežinėliais. Lėkštėje, kurioje ketinate patiekti, išdėstome liežuvio gabaliukus. Negausiai aptepame majonezu ir apibarstome tarkuotu džiugu. Puošiame pagal norus. Skanaus :)