• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų (žirneliais)
  • šiek tiek laurų lapų
  • šiek tiek kiaulės liežuvio
  • šiek tiek majonezo
  • šiek tiek pieno (“Džiugas”, Trakuotas)
  • šiek tiek druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Į verdantį vandenį beriame druskos, pipirus ir lauro lapelius, dedame kiaulienos liežuvius. Verdame maždaug 1 valandą. Išvirus išimame iš puodo, palaukiame, kol atvės ir supjaustome plonais griežinėliais. Lėkštėje, kurioje ketinate patiekti, išdėstome liežuvio gabaliukus. Negausiai aptepame majonezu ir apibarstome tarkuotu džiugu. Puošiame pagal norus. Skanaus :)

Autorius: Raminta

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų (žirneliais)
  • šiek tiek laurų lapų
  • šiek tiek kiaulės liežuvio
  • šiek tiek majonezo
  • šiek tiek pieno (“Džiugas”, Trakuotas)
  • šiek tiek druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Į verdantį vandenį beriame druskos, pipirus ir lauro lapelius, dedame kiaulienos liežuvius. Verdame maždaug 1 valandą. Išvirus išimame iš puodo, palaukiame, kol atvės ir supjaustome plonais griežinėliais. Lėkštėje, kurioje ketinate patiekti, išdėstome liežuvio gabaliukus. Negausiai aptepame majonezu ir apibarstome tarkuotu džiugu. Puošiame pagal norus. Skanaus :)

Autorius: Raminta

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų