• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 česnakų
  • 1 vienetas morkų
  • 2 stiklinės pupelių
  • 2 vienetai salierų (stiebai)
  • 1 vienetas svogūnų
  • 2 stiklinės kiaulienos kumpio (smulkintas)
  • 1 valgomasis šaukštas alyvuogių aliejaus
  • 4 stiklinės sultinio (vištienos)
  • 250 gramų sparaginių pupelių
  • 1 vienetas laurų lapų
  • 1 arbatinis šaukštelis raudonėlių

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

INGREDIENTAI:

  • 2 česnakų
  • 1 vienetas morkų
  • 2 stiklinės pupelių
  • 2 vienetai salierų (stiebai)
  • 1 vienetas svogūnų
  • 2 stiklinės kiaulienos kumpio (smulkintas)
  • 1 valgomasis šaukštas alyvuogių aliejaus
  • 4 stiklinės sultinio (vištienos)
  • 250 gramų sparaginių pupelių
  • 1 vienetas laurų lapų
  • 1 arbatinis šaukštelis raudonėlių

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

REKLAMA

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Įkaitinkite aliejų dideliame puode.
    Sudėkite susmulkintą bei nuluptą svogūną, susmulkina bei nuskustą morką, susmulkintus salierus ir pakepinkite, kol daržovės suminkštės (apie 10-15 minučių).
    Sudėkite susmulkintą česnaką ir pakepinkite dar kelias minutes.
    Supilkite sultinį, sudėkite kumpį, 1 stiklinę pupelių, SANTA MARIA raudonėlį ir lauro lapelį.
    Virkite ant mažos ugnies apie 1 valandą.
    Tuomet sriuboje esančias pupeles sutrinkite, sudėkite likusias pupeles bei šparagines pupeles ir pavirkite dar apie 30 min.
    Skanaus.

Autorius: Eglė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų