• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 3 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • šiek tiek petražolių
  • 500 gramų kiaulės faršo
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 4 valgomieji šaukštai džiūvesėlių
  • 150 gramų pieno
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Į kiaulienos faršą sudėti smulkintą česnaką, džiūvėsėlius, kiaušinius, smulkiai supjaustytas petražoles, paskaninti druska ir pipirais. Sūrį pjaustyti kubeliais. Iš faršo padaryti nedidelius kukulius, į vidų įdėti po gabalėlį sūrio. Kukulius iškepti aliejuje.
    Padažas: Sviestą ištirpinti keptuvėje. Pievagrybius supjaustyti riekutėmis ir apkepti svieste 5 minutes. Į grybus supilti išvirtą „Gallina Blanca“ tirštą grybų sriubą [virti 1/2 pakelio sriubos 150 g vandens 10 minučių]. Supilti pomidorų sultis ir vyną. Viską išmaišius virti apie 15 minučių. Paruoštą padažą užpilti ant kukulių.

Autorius: Paniki

INGREDIENTAI:

  • 3 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • šiek tiek petražolių
  • 500 gramų kiaulės faršo
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 4 valgomieji šaukštai džiūvesėlių
  • 150 gramų pieno
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Į kiaulienos faršą sudėti smulkintą česnaką, džiūvėsėlius, kiaušinius, smulkiai supjaustytas petražoles, paskaninti druska ir pipirais. Sūrį pjaustyti kubeliais. Iš faršo padaryti nedidelius kukulius, į vidų įdėti po gabalėlį sūrio. Kukulius iškepti aliejuje.
    Padažas: Sviestą ištirpinti keptuvėje. Pievagrybius supjaustyti riekutėmis ir apkepti svieste 5 minutes. Į grybus supilti išvirtą „Gallina Blanca“ tirštą grybų sriubą [virti 1/2 pakelio sriubos 150 g vandens 10 minučių]. Supilti pomidorų sultis ir vyną. Viską išmaišius virti apie 15 minučių. Paruoštą padažą užpilti ant kukulių.

Autorius: Paniki

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų