Mėsą įtriname druska, pipirais, kiaulienos prieskoniais, uždedame lauro lapelius ir uždengę inde padeda nakčiai pasimarinuoti. Mėsai išsimarinavus pasigaminame tešlą. Sumaišome miltus ir vandeniu ir minkome, kad gautųsi kočiojimui tinkama tešla (jei reikia įdedame dar miltų). Iš gautos tešlos iškočiojame du blynus. Kepimo indą išklojame sviestiniu popieriumi, patepame aliejumi, dedame vieną blyną, ant jo dedame išmarinuotą mėsą ir ją užklojame kitu tešlos blynu. Dedame į įkaitusią orkaitę ir kepame apie 30-45 min. 200 laipsnių temperatūroje. Kepsniui iškepus nuimame tešlą, supjaustome ir patiekiame dar šiltą. Skanaus!
Autorius: Tatjana
INGREDIENTAI:
šiek tiek juodųjų pipirų
3 vienetai laurų lapų (lapeliai)
350 gramų kiaulės prandinės
2 stiklinės kvietinių miltų
1 stiklinė vandens
šiek tiek druskos
šiek tiek aliejaus
šiek tiek prieskonių (kiaulienos)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Mėsą įtriname druska, pipirais, kiaulienos prieskoniais, uždedame lauro lapelius ir uždengę inde padeda nakčiai pasimarinuoti. Mėsai išsimarinavus pasigaminame tešlą. Sumaišome miltus ir vandeniu ir minkome, kad gautųsi kočiojimui tinkama tešla (jei reikia įdedame dar miltų). Iš gautos tešlos iškočiojame du blynus. Kepimo indą išklojame sviestiniu popieriumi, patepame aliejumi, dedame vieną blyną, ant jo dedame išmarinuotą mėsą ir ją užklojame kitu tešlos blynu. Dedame į įkaitusią orkaitę ir kepame apie 30-45 min. 200 laipsnių temperatūroje. Kepsniui iškepus nuimame tešlą, supjaustome ir patiekiame dar šiltą. Skanaus!