Traškus, skanus kiaulienos kepsnys su baltuoju padažu.
INGREDIENTAI:
- 500 gramų kiaulės prandinės
- 2 vienetai kiaušinių
- 1 stiklinė džiūvesėlių
- 1 žiupsnelis pipirai
- 2 žiupsneliai druskos
- Padažui:
- 1 stiklinė pieno
- 2 arbatiniai šaukšteliai miltai
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
REKLAMA
REKLAMA
Porcijų skaičius: 5
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Sprandinę supjaustome riekelėmis,pagardiname druska ir pipirais.
- Išplakame kiaušinį.
- Voliojame sprandinę kiaušinio plakinyje, tuomet voliojame džiūvėsėliuose.
- Kepame keptuvėje, kol gražiai paskrus.
- Ruošiame padažą: miltus sumaišome su pienu ir druska. Kaitiname keptuvėje, kol sutirštės.
- Patiekiame kepsnį su padažu.
REKLAMA