Kiaulienos kepsnius įtryniau smulkintu česnaku ir penkių prieskonių mišiniu. Užpyliau kepsnius garstyčių ir sojos padažu. Išmaišiau ir sandariai uždengusi laikiau šaldytuve apie 12 valandų. Mėsą kas kelias valandas vis pamaišydavau. Kepti galima orkaitėje ar griliuje.
Autorius: Karolina
INGREDIENTAI:
6 česnakų
2 valgomieji šaukštai garstyčių
1 kilogramas kiaulienos
100 mililitrų sojos padažo
šiek tiek prieskonių (5 pipirų mišinys)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kiaulienos kepsnius įtryniau smulkintu česnaku ir penkių prieskonių mišiniu. Užpyliau kepsnius garstyčių ir sojos padažu. Išmaišiau ir sandariai uždengusi laikiau šaldytuve apie 12 valandų. Mėsą kas kelias valandas vis pamaišydavau. Kepti galima orkaitėje ar griliuje.