Papildomai reikės: 1 pakelio Gallina Blanka sūrio padažo
Mėsą išmušti, paprieskoniuoti ir pakepti ant 20 g sviesto. Į kepimo indą sudėti kepsnius, ant jų dėti po riekelę mango ir užbarstyti sutarkuoto čedaro sūrio. Kepti vidutinio karštumo orkaitėje apie 10 min. Po to aptepti kepsnių viršų majonezu ir dar pakepti 5min. Padažui krevetes pavirti likusiame svieste 3 min. Išgriebti ir leisti nuvarvėt. Paruošti Gallina Blankos sūrio padažą taip, kaip nurodyta ant pakuotės, į jį suberti krevetes ir palaikyti ant ugnies apie 30 sekundžių. Į lėkštę dėti kepsnį, ant jo, arba šone pilti sūrio ir krevečių padažą. Tiekti su šviežiomis salotomis ir bulvių koše. Skanaus.
Papildomai reikės: 1 pakelio Gallina Blanka sūrio padažo
Mėsą išmušti, paprieskoniuoti ir pakepti ant 20 g sviesto. Į kepimo indą sudėti kepsnius, ant jų dėti po riekelę mango ir užbarstyti sutarkuoto čedaro sūrio. Kepti vidutinio karštumo orkaitėje apie 10 min. Po to aptepti kepsnių viršų majonezu ir dar pakepti 5min. Padažui krevetes pavirti likusiame svieste 3 min. Išgriebti ir leisti nuvarvėt. Paruošti Gallina Blankos sūrio padažą taip, kaip nurodyta ant pakuotės, į jį suberti krevetes ir palaikyti ant ugnies apie 30 sekundžių. Į lėkštę dėti kepsnį, ant jo, arba šone pilti sūrio ir krevečių padažą. Tiekti su šviežiomis salotomis ir bulvių koše. Skanaus.