INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 1 vienetas svogūnų
- 1 kilogramas kiaulienos (išpjova)
- 200 mililitrų baltojo vyno (sausas)
- 1 arbatinis šaukštelis druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Dedame viską į puodą, išmaišome, pilame vyną. Paslegiame ir 4 valandoms kišame į šaldytuvą.
Kepame grilyje, iš abiejų pusių.
Skanaus!!!
Autorius: Alma
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 1 vienetas svogūnų
- 1 kilogramas kiaulienos (išpjova)
- 200 mililitrų baltojo vyno (sausas)
- 1 arbatinis šaukštelis druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Dedame viską į puodą, išmaišome, pilame vyną. Paslegiame ir 4 valandoms kišame į šaldytuvą.
Kepame grilyje, iš abiejų pusių.
Skanaus!!!
Autorius: Alma
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą SIŲSTI