• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 500 gramų kiaulės išpjovos
  • 500 gramų bulvių
  • 150 gramų fermentinio sūrio
  • 100 gramų pievagrybių
  • 30 gramų prieskonių
  • šiek tiek raugintų agurkų

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.

INGREDIENTAI:

  • 500 gramų kiaulės išpjovos
  • 500 gramų bulvių
  • 150 gramų fermentinio sūrio
  • 100 gramų pievagrybių
  • 30 gramų prieskonių
  • šiek tiek raugintų agurkų

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 4

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kiaulienos išpjovos gabaliuką nuplaukite, gerai nusausinkite ir supjaustykite išilgai į tris dalis. Supinkite iš jų pynelę ir galiukus susmeikite dantų krapštukais. Įtrinkite norimais žolelių prieskoniais ir padėkite 2 valandoms į šaldytuvą.
  2. Prieš dėdami į orkaitę, apibarstykite išpjovą džiovintais pievagrybiais. Kepkite, kol mėsa gražiai paruduos. Prieš baigdami, apibarstykite tarkuotu fermentiniu sūriu. Patiekite su išvirtomis ir pakepintomis bulvėmis bei raugintais agurkais.
    Skanaus.

Autorius: Gražina

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų