• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 0.5 valgomojo šaukšto čiobrelių (džiovinti)
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 1 valgomasis šaukštas žemės riešutų
  • 2 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
  • 3 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
  • 800 gramų kiaulės išpjovos
  • 1 vienetas sultinio (KNORR BULJONETĖ grybų sultinys)
  • 400 gramų daržovių

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

INGREDIENTAI:

  • 0.5 valgomojo šaukšto čiobrelių (džiovinti)
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 1 valgomasis šaukštas žemės riešutų
  • 2 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
  • 3 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
  • 800 gramų kiaulės išpjovos
  • 1 vienetas sultinio (KNORR BULJONETĖ grybų sultinys)
  • 400 gramų daržovių

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

REKLAMA

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Taip pat reikės 1 pakelio italų virtinukų gnocchi.

    Nuplaukite ir nusausinkite mėsą, po to apvoliokite miltuose. Keptuvėje įkaitinkite 2 šaukštus aliejaus ir apkepkite mėsą iš visų pusių.

    Ištirpinkite Knorr Grybų sultinio kubelį 1,5 stiklinėje verdančio vandens. Įpilkite sultinį į puodą ir sudėkite apkeptą mėsą. Troškinkite apie 10 minučių.

    Keptuvėje įkaitinkite 1 šaukštą aliejaus. Apkepkite daržoves (pagal skonį). Pagardinkite prieskoniais: čiobreliais, pipirais, druska ir gerai išmaišykite.

    Susmulkinkite žemės riešutus irsuberkite į daržoves.

    Išvirkite gnocchi virtinukus pagal instrukciją ant pakelio.

    Išimkite kiaulienos išpjovą iš padažo ir supjaustykite. Sudėkite į lėkštes ir užpilkite padažu. Mėsą patiekite su šiltais gnocchi virtinukais ir daržovėmis.

Autorius: Knorr

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų