Kiaulieną supjaustome juostelėmis. Svogūną supjaustome pusžiedžiais. Morkas sutarkuojame. Cukiniją ir baklažaną supjaustome kubeliais. Taip pat susmulkiname pomidorus ir pievagrybius. Įkaitiname gilioje keptuvėje aliejų. Tada į aliejų suberiame kiaulieną ir svogūnus. Kepiname 5 minutes. Pridedame morkų, cukinijų, baklažanų ir troškiname 15 minučių. Galiausiai sudedame pomidorus ir grybus. Išmaišome ir troškiname dar 5-7 minutes. Suberkite svogūnų laiškus ir troškinkite 2-3 minutes. Gero apetito!
Autorius: Darija
INGREDIENTAI:
300 gramų baklažanų
3 česnakų
šiek tiek juodųjų pipirų
200 gramų morkų
300 gramų pomidorų pastos
200 gramų svogūnų
500 gramų kiaulienos
300 gramų pievagrybių
šiek tiek druskos
300 gramų cukinijos
šiek tiek svogūnų laiškų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kiaulieną supjaustome juostelėmis. Svogūną supjaustome pusžiedžiais. Morkas sutarkuojame. Cukiniją ir baklažaną supjaustome kubeliais. Taip pat susmulkiname pomidorus ir pievagrybius. Įkaitiname gilioje keptuvėje aliejų. Tada į aliejų suberiame kiaulieną ir svogūnus. Kepiname 5 minutes. Pridedame morkų, cukinijų, baklažanų ir troškiname 15 minučių. Galiausiai sudedame pomidorus ir grybus. Išmaišome ir troškiname dar 5-7 minutes. Suberkite svogūnų laiškus ir troškinkite 2-3 minutes. Gero apetito!