INGREDIENTAI:
- 4 česnakų
- 1 kilogramas kiaulės prandinės
- šiek tiek aliejaus (skardai patepti)
- šiek tiek prieskonių
- šiek tiek prieskonių (kiaulienai)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kiaulieną supjaustome ir gerai “išmasažuojame” su prieskoniais ir smulkiai pjaustytu česnaku.
Paliekame kelioms valandoms arba per naktį šaldytuve marinuotis. Kepame įkaitintoje orkaitėje apie 30 min.
Patiekti su Kėdainių pomidorų padažu.
Autorius: Simona
INGREDIENTAI:
- 4 česnakų
- 1 kilogramas kiaulės prandinės
- šiek tiek aliejaus (skardai patepti)
- šiek tiek prieskonių
- šiek tiek prieskonių (kiaulienai)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kiaulieną supjaustome ir gerai “išmasažuojame” su prieskoniais ir smulkiai pjaustytu česnaku.
Paliekame kelioms valandoms arba per naktį šaldytuve marinuotis. Kepame įkaitintoje orkaitėje apie 30 min.
Patiekti su Kėdainių pomidorų padažu.
Autorius: Simona
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą SIŲSTI