Sutriname riešutus. Po to kitame inde sutriname šviežius pomidorus be odelių. Pomidorų tyrę sumaišome su smulkintais riešutais, druska, sutrintu česnaku ir pipirais. Mėsą supjaustome juostelėmis. Įkaitiname keptuvėje aliejų, sudedame mėsą ir kepiname apie 5-6 minutes, vis pamaišant. Supilame pomidorų masę ir troškiname apie 30 minučių. Rekomenduoju patiekti su bulvių koše ir smulkintais šviežiais žalumynais. Skanaus!
Autorius: Miglė
INGREDIENTAI:
2 česnakų
50 gramų graikinių riešutų
šiek tiek juodųjų pipirų
500 gramų pomidorų pastos
800 gramų kiaulės prandinės
šiek tiek druskos
šiek tiek aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Sutriname riešutus. Po to kitame inde sutriname šviežius pomidorus be odelių. Pomidorų tyrę sumaišome su smulkintais riešutais, druska, sutrintu česnaku ir pipirais. Mėsą supjaustome juostelėmis. Įkaitiname keptuvėje aliejų, sudedame mėsą ir kepiname apie 5-6 minutes, vis pamaišant. Supilame pomidorų masę ir troškiname apie 30 minučių. Rekomenduoju patiekti su bulvių koše ir smulkintais šviežiais žalumynais. Skanaus!