Mėsą supjaustykite gabaliukais, kuriuos galėtumėte vėliau iš karto kepti. Kadagio uogų prisirinkti galite begrybaudami miške. Tinka ir žalios, ir mėlynos (prinokusios) uogos. Jas galima padžiovinti ir po to malti, arba iš karto sutraiškyti ir įtrinti į mėsą. Mėsą taip pasūdykite bei pabarstykite pipirais pagal skonį. Nerekomeduojama dėti daug kitų prieskonių, kurie numuš kadagio aromatą. Tačiau eksperimentuoti galite visada. Mėsą galite kepti jau po kelių valandų, keptuvėje su aliejumi. Skanaus.
Autorius: Tomas
INGREDIENTAI:
šiek tiek juodųjų pipirų
500 gramų kiaulienos (arba žvėriena)
šiek tiek druskos
1 sauja kadagio uogų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Mėsą supjaustykite gabaliukais, kuriuos galėtumėte vėliau iš karto kepti. Kadagio uogų prisirinkti galite begrybaudami miške. Tinka ir žalios, ir mėlynos (prinokusios) uogos. Jas galima padžiovinti ir po to malti, arba iš karto sutraiškyti ir įtrinti į mėsą. Mėsą taip pasūdykite bei pabarstykite pipirais pagal skonį. Nerekomeduojama dėti daug kitų prieskonių, kurie numuš kadagio aromatą. Tačiau eksperimentuoti galite visada. Mėsą galite kepti jau po kelių valandų, keptuvėje su aliejumi. Skanaus.