• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas kiaulės nugarinės
  • šiek tiek druskos (jūros)
  • šiek tiek prieskonių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Nugarinėje padaryt įpjovas, jas ištrinti druskos ir žolių mišiniu (tinka čiobrelis, rozmarinas, o tokios švelnios žolės, kaip petražolės ar krapai, netinka).

    Kiaulieną reikėtų kepti 200°C temperatūros orkaitėje, kad kepsnio viduje būtų 65 laipsnių temperatūra. Jei neturite termometro, įsmeikite į vidų mažą peilį, suskaičiuokite iki dešimt ir prilieskite prie lūpų - peilis turi būti labai šiltas (bet nekarštas!!!) - tada iškepė.

    Skanaus.

Autorius: Šarūnas

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas kiaulės nugarinės
  • šiek tiek druskos (jūros)
  • šiek tiek prieskonių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Nugarinėje padaryt įpjovas, jas ištrinti druskos ir žolių mišiniu (tinka čiobrelis, rozmarinas, o tokios švelnios žolės, kaip petražolės ar krapai, netinka).

    Kiaulieną reikėtų kepti 200°C temperatūros orkaitėje, kad kepsnio viduje būtų 65 laipsnių temperatūra. Jei neturite termometro, įsmeikite į vidų mažą peilį, suskaičiuokite iki dešimt ir prilieskite prie lūpų - peilis turi būti labai šiltas (bet nekarštas!!!) - tada iškepė.

    Skanaus.

Autorius: Šarūnas

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų