Vištos blauzdeles apšlakstykite citrinos sultimis, sojos padažu, apibarstykite imbieru, petražolėmis ir užpilkite kefyru. Marinuokite apie 1-2 valandas. Po to vištieną ir pomidorus sudėkite į kepimo formą, apšlakstykite aliejumi, apibarstykite druska ir kepkite pridengę folija 200 laipsnių orkaitėje apie 30-40 minučių. Po to foliją nuimkite, kad apskrustų (kepkite dar apie 5-10 minučių). Skanaus!
Autorius: Simona
INGREDIENTAI:
šiek tiek imbierų (marinatui)
šiek tiek petražolių (marinatui)
8 vienetai pomidorų pastos (vyšniniai)
5 vienetai vištienos blauzdelių
2 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
150 mililitrų kefyro (marinatui)
2 valgomieji šaukštai sojos padažo (marinatui)
šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Vištos blauzdeles apšlakstykite citrinos sultimis, sojos padažu, apibarstykite imbieru, petražolėmis ir užpilkite kefyru. Marinuokite apie 1-2 valandas. Po to vištieną ir pomidorus sudėkite į kepimo formą, apšlakstykite aliejumi, apibarstykite druska ir kepkite pridengę folija 200 laipsnių orkaitėje apie 30-40 minučių. Po to foliją nuimkite, kad apskrustų (kepkite dar apie 5-10 minučių). Skanaus!