• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2.5 valgomojo šaukšto medaus
  • 300 gramų pomidorų pastos (vyšniniai)
  • 1 valgomasis šaukštas garstyčių
  • 0.5 kilogramo dešrelių
  • 2 valgomieji šaukštai sezamo sėklų

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

INGREDIENTAI:

  • 2.5 valgomojo šaukšto medaus
  • 300 gramų pomidorų pastos (vyšniniai)
  • 1 valgomasis šaukštas garstyčių
  • 0.5 kilogramo dešrelių
  • 2 valgomieji šaukštai sezamo sėklų

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

REKLAMA

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Dešreles keliose vietose skersai įpjaukite. Medų gerai išmaišykite su garstyčių tyre. Šia mase aptepkite dešreles ir apvoliokite sezamo sėklose. Pakaitomis, ant šaltu vandeniu sudrėkintų medinių iešmelių,suverkite vyšninius pomidoriukus ir dešreles. Dėkite ant grotelių ir vartydami kepkite karštoje orkaitėje apie 10 min. Valgykite su makaronais, bulvėmis ir savo mėgstamomis daržovėmis.

Autorius: Kristina

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų