Pusę kepaliuko Klaipėdos duonos supjaustome riekutėmis, jas pjauname dar per pusę. Abi puses apkepame įkaitintame aliejuje ir ištriname česnaku. Palaukę kol atvės, plonai tepame sviestu, po to plonai varške ir ant jos vožiame ploną apvalų griežinį pomidoro. Pabarstome druska ir tiekiame.
Labai skanu!
Autorius: Genutė
INGREDIENTAI:
šiek tiek pomidorų pastos
0.5 vieneto batono (Klaipėdos, kepalas)
šiek tiek varškės
šiek tiek druskos
šiek tiek aliejaus (kepimui)
šiek tiek sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
Pusę kepaliuko Klaipėdos duonos supjaustome riekutėmis, jas pjauname dar per pusę. Abi puses apkepame įkaitintame aliejuje ir ištriname česnaku. Palaukę kol atvės, plonai tepame sviestu, po to plonai varške ir ant jos vožiame ploną apvalų griežinį pomidoro. Pabarstome druska ir tiekiame.