Bulves supjaustome nedideliais kubeliais ir iškepame keptuvėje. Kai bulvės iškepa, sudedame maltą mėsą, smulkiai pjaustytą svogūną, česnaką ir prieskonius. Viską gerai išmaišome ir kepame dar tol, kol iškeps mėsa. Skanaus.
Autorius: Vaida P.
INGREDIENTAI:
2 vienetai bulvių (didelės, virtos)
šiek tiek česnakų
šiek tiek juodųjų pipirų
šiek tiek svogūnų
šiek tiek druskos
2 valgomieji šaukštai aliejaus
šiek tiek prieskonių (bulvių)
150 gramų mesos (malta)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Bulves supjaustome nedideliais kubeliais ir iškepame keptuvėje. Kai bulvės iškepa, sudedame maltą mėsą, smulkiai pjaustytą svogūną, česnaką ir prieskonius. Viską gerai išmaišome ir kepame dar tol, kol iškeps mėsa. Skanaus.