Į gerai ištrintą varškę įmušami kiaušiniai, suberiamas cukrus, druska, miltai ir masė šaukštu išsukama. Ant miltais pabarstytos lentos dedama po kupiną šaukštą tešlos, daromi apvalūs paplotėliai ir apkepinami keptuvėje su sviestu ar taukais. Patiekiami karšti su grietine bei cukrumi. Skanaus!
Autorius: Vaiva
INGREDIENTAI:
1 valgomasis šaukštas cukraus ((nebūtina))
2 vienetai kiaušinių
1 stiklinė kvietinių miltų
400 gramų varškės
šiek tiek druskos
šiek tiek sviesto (arba taukai (kepimui))
PARUOŠIMO BŪDAS:
Į gerai ištrintą varškę įmušami kiaušiniai, suberiamas cukrus, druska, miltai ir masė šaukštu išsukama. Ant miltais pabarstytos lentos dedama po kupiną šaukštą tešlos, daromi apvalūs paplotėliai ir apkepinami keptuvėje su sviestu ar taukais. Patiekiami karšti su grietine bei cukrumi. Skanaus!