Sumaišykite medų su vynu, sojos padažu ir vandeniu. Į skystą masę suberkite susmulkintą česnaką, druską ir pipirus. Paruoštu marinatu apipilkite šonkauliukus. Marinuokite apie 12-16 valandų. Kepkite orkaitėje arba lauke - ant žarijų.
Autorius: Šarūnė
INGREDIENTAI:
1 česnakų
šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
50 mililitrų medaus (skystas)
500 gramų kiaulienos šonkaulių
50 mililitrų baltojo vyno (sausas)
2 valgomieji šaukštai sojos padažo
50 mililitrų vandens
šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Sumaišykite medų su vynu, sojos padažu ir vandeniu. Į skystą masę suberkite susmulkintą česnaką, druską ir pipirus. Paruoštu marinatu apipilkite šonkauliukus. Marinuokite apie 12-16 valandų. Kepkite orkaitėje arba lauke - ant žarijų.