Susmulkinam petražoles, česnakus ir sumaišom, įpilam į masę aliejaus šaukštą ir įdedam prieskonių - druskos, pipirų. Pomidorus perpjaunam per pusę ir ant nupjautų puselių dedam paruoštą mišinį ant viršaus uždedam po riekelę sūrio, geriau nepagailėti. Pomidorus surikiuotus skardoje šaunam į orkaitę ir kepam apie 10 min. Skanaus.
Autorius: Ineta
INGREDIENTAI:
šiek tiek česnakų
šiek tiek juodųjų pipirų
šiek tiek petražolių
4 vienetai pomidorų pastos (vidutiniai)
šiek tiek pieno
šiek tiek druskos
1 valgomasis šaukštas aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Receptas 4 asmenims.
Susmulkinam petražoles, česnakus ir sumaišom, įpilam į masę aliejaus šaukštą ir įdedam prieskonių - druskos, pipirų. Pomidorus perpjaunam per pusę ir ant nupjautų puselių dedam paruoštą mišinį ant viršaus uždedam po riekelę sūrio, geriau nepagailėti. Pomidorus surikiuotus skardoje šaunam į orkaitę ir kepam apie 10 min. Skanaus.